Grindsted fik uafgjort på hjemmebanen

Også til næste år spiller Grindsted GIF i serie 1.

Grindsteds serie 1-herrer måtte i går nøjes med uafgjort, da holdet i aftes tog imod Silkeborg B.

– Vi startede rigtig godt og kom til 3 store chancer inden for de første 12 min. Generelt spillede vi en god 1. halvleg, hvor vi havde en rigtig god boldomgang. Silkeborg sluttede de sidste 10 min af halvlegen bedst af, men efter pausen sad vi på spillet det første kvarter, inden det bølgede det lidt frem og tilbage, hvor ingen af holdene formåede at holde fast i bolden ret lang tid af gangen, siger træner Jimmy Søndergaard.

Efter 70 min kom Silkeborg noget ufortjent foran 1-0 efter Grindsteds offside-fælde kiksede. Men det lykkedes alligevel GGIF at hive det ene point med hjem:

– De sidste 10 min får vi lagt Silkeborg under pres og 3 minutter inde i overtiden udligner Rasmus Rathe efter et godt forarbejde af Nikolaj Poulsen, lyder det fra en tilfreds Jimmy Søndergaard.

Sejren sender Grindsted op på tredjepladsen i tabellen med 7 point for fire kampe. Næste opgave er hjemme lørdag den 5. september mod Stjær.