GSK møder Jepsen Jensen og co


Topholdet Slangerup gæster i aften Grindsted Speedway Klub og med sig på holdet har gæsterne Michael Jepsen Jensen fra Grindsted. Således bliver aftenens match for Michael Li’glad et gensyn med sin barndoms- og ungdomsbane. Den nuværende Slangerup-kører må sammen med sit hold indtage favoritværdigheden, men GSK-holdleder Morten Peterson mener at have samlet det rette hold til at tage kampen op mod topholdet.

– Der er ingen tvivl om at Slangerup kommer med et stærkt hold, men de skal ikke komme og tro at vi ligger os fladt ned for topholdet. Vi er overbevist om, at vi har valgt det hold, der kan slå dem på vores hjemmebane, siger Morten Peterson på klubbens fb-side, hvor truppen præsenteres.

Udover de tre polakker Mateusz Szczepaniak, Grzegorz Walasek og Krystian Pieszczek, er også Emil Engstrøm udtaget til aftenens match, der desuden giver debut til nyankomne Patrick Hansen:

– Vi glæder os til at præsentere 18-årige Patrick Hansen, der er en spændende C-kører med et stort talent, som passer godt ind på holdet, fortæller Morten Peterson.

Første heat sættes i gang kl 18 i aften på Kjærgaard Speedway Arena ved Grindsted.