GSK smed sejren til sidst


Efter at have ført stort set hele vejen gennem gårsdagens hjemmematch, formåede Grindsteds ligakørere ikke at køre sejren helt hjem mod Region Varde Elitesport.

GSK førte med otte point efter andet heat og førte matchen helt indtil næstsidste heat, hvor hjemmeholdet førte med fem point. Men gæsterne satte alt ind i slutfasen og scorede ni point i de sidste to heat mod Grindsteds 3.

Dermed endte opgøret med en 41-42 sejr til RVE, der samtidig snuppede bonuspointet for at være bedst i indbyrdes opgør.

– Jeg er så skuffet. Den skulle vi have haft lukket længe før. Vi skulle have holdt den til sidst, når vi var foran med fem point før de sidste to heat. Nicholas Morris og David Bellego var mærket efter styrt, som igen kom til at præge os. Igen var vi lidt uheldige, men vi kæmpede som et hold, og jeg kan kun rose drengene. Jeg er skuffet, men det er de også, sagde GSK-holdleder Morten Peterson til metalspeedwayleague.dk efter matchen.

Vikar Martin Smolinski stod for 11 af de 41 GSK-point, mens David Bellego indkørte 10 point. Nicholas Morris og Patrick Hansen stod for 8 hver, mens Emil Grøndal blev noteret for 4.