Gunnar Jensen fik Årets Skulderklap i Vorbasse


Det blev Gunnar Jensen fra Vorbasse, der i år modtog Årets Skulderklap 2019 – en pris som Sparekassen Kronjylland har uddelt siden 1998 sammen med borgerne i Vorbasse.

– Gunnar har gjort sig fortjent til Årets Skulderklap, da han på mange fronter og gennem mange år har ydet et stort arbejde for Vorbasse. Han har et kæmpe hjerte for byen og livet i Vorbasse og har blandt andet været aktiv i byens foreningsliv i flere år. I hele 25 år har han for eksempel været bestyrelsesmedlem i Vorbasse Grundejerforening, og han er fortsat en aktiv del af Vorbasse Marked, hvor han i mange år har været bindeled mellem markedet og de forskellige myndigheder, fortæller H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse, og som sidder med i udvælgelseskomitéen for Årets Skulderklap.

H.C. Christensen fortæller, at det er borgerne selv, der er kommet med kandidater til prisen og dermed har været med til at pege på Gunnar.

– Gunnar er yderst vellidt, og han er forbilledlig god til at lytte, samarbejde og finde løsninger, og det har byen i mange sammenhænge nydt godt af. De seneste år har udover Vorbasse Grundejerforening også plejecentret Frihavnen haft fornøjelsen af hans tålmodighed og gode humør, når han har hjulpet som chauffør og servicemand i forbindelse med deres busture. Her er Gunnar uden tvivl med til at give passagererne nogle gode oplevelser og et smil på læben, fortæller H.C. Christensen.