Hjælp bibliotekerne og museerne med at blive bedre


Hvis vi ikke ved det, så kan vi ikke gøre det bedre. Nogenlunde ud fra den devise, beder lederen af Billund Bibliotekerne & Borgerservice og Billund Kommunes Museer, Ole Bisbjerg, borgere og brugere til at være med i en brugerundersøgelse, der skal forbedre oplevelserne på bibliotekerne og museerne.

– Feedback fra brugerne er meget vigtig for os. Vi udvikler os løbende og har stort fokus på at levere den service og de kulturoplevelser, som giver brugerne værdi. Brugerundersøgelser som disse giver os viden om, hvordan vi kan målrette vores tilbud optimalt i forhold til den efterspørgsel, der er blandt borgerne. Vi er også meget interesserede i at høre fra vores internationale borgere, og derfor er det muligt at svare på både dansk og engelsk, siger Ole Bisbjerg i en pressemeddelelse.

Undersøgelserne kan give svar på, hvad forskellige brugergrupper, for eksempel børnefamilier, unge eller ældre, sætter pris på i forhold til service og kulturelle oplevelser, og hvad der skal fokuseres på fremadrettet.

Brugerundersøgelserne kører fra den 14.-28. februar 2018 og foregår på den måde at tilfældigt udvalgte brugere får en direkte invitation til undersøgelsen per mail, men alle andre er også velkomne til at deltage via disse to links: billundbib.dk/dinmening og på billundmuseum.dk/dinmening.

Det tager ca. fem minutter at udfylde hvert spørgeskema. Man kan deltage anonymt eller vælge at sætte navn på og deltage i lodtrækningen om to gavekort à 500 kr. til Bog & Idé/Legekæden i Grindsted. Vinderne af gavekort får direkte besked og resultaterne fra undersøgelsen bliver offentliggjort senere på året.