Hundepension får Rødder & Vinger pris


Rønhoffs Hundepension og Træningscenter mellem Billund og Grindsted modtog i dag Billund kommunes Rødder & Vinger-pris.

Prisen gives til en virksomhed i Billund kommune, som gør en særlig indsats i forhold til at ledige eller udsatte borgere kan få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Og med fem flexjobbere tilknyttet virksomheden på Brunbjergvej må man sige at Tanja Rønhoff gør præcis det: en særlig indsats i forhold til det rummelige arbejdsmarked.

“Arbejdsgiveren viser med sine handlinger vægt bag ordene om, at alle skal have en chance. De fleksjobansatte løser værdifulde arbejdsopgaver for virksomheden og er med til at sikre, at den daglige drift kører. Arbejdsgiver har desuden udvist stor personlig omsorg for sårbare medarbejdere”, står der at læse i indstillingen til prisen.

Tanja Rønhoff selv er glad for prisen og for at blive sat pris på på denne måde:

– Det betyder bare helt vildt meget. Det er jo en anerkendelse af, at man gør en forskel og at de her flexjobbere ansat, det giver bare en helt speciel glæde. Det er bare ikke ligesom at have ansatte, for hvis jeg skulle give 160 kr i timen for at en ansat, der lå og legede med en hund i tyve minutter i en hundekurv, så ville jeg få stress.  Men fordi de kan flexe lidt og jeg har dem lidt billigere, så kan de netop det, siger Tanja Rønhoff.