Hvem skal have årets virksomhedspris Rødder og Vinger 2020?


Nu har virksomheder i Billund Kommune igen mulighed for at vinde den sociale virksomhedspris Rødder og Vinger, som hvert år uddeles af Voksenudvalget.  Den sociale virksomhedspris gives til en virksomhed, som har gjort en særlig social indsats, og vinderen modtager blandet andet 10.000 kroner.

 

Igen i år uddeles virksomhedsprisen Rødder og Vinger til en virksomhed, som understøtter Billund Kommunes vision på arbejdsmarkedsområdet, som er beskrevet i kommunens beskæftigelsesplan. Prisen uddeles hvert år af Voksenudvalget, og det er nu muligt for borgere, virksomheder, foreninger og medarbejdere at indstille virksomheder til prisen.

 

Særligt fokus på COVID-19 og forhøjning af uddannelsesniveauet

 

For at en virksomhed kan vinde virksomhedsprisen, skal de konkret bidrage til at opnå målene i kommunens beskæftigelsespolitik. Det kan eksempelvis ske ved, at virksomheden har et særligt fokus på et sundt arbejdsmiljø eller på at skabe nye arbejdspladser. Men efter et år, som har været præget af coronakrisen, lægger Voksenudvalget denne gang ekstra vægt på, hvordan virksomheden har gjort en særlig indsats for at fastholde medarbejdere under COVID-19. Derudover lægger udvalget vægt på, at virksomheden skal have arbejdet målrettet med at højne uddannelsesniveauet i kommunen.

 

Vindere af prisen modtager 10.000 kr. til medarbejdertiltag, et diplom, en statuette og presseomtale. Vinderen findes i slutningen af året.

 

Send os dine forslag

 

Indtil tirsdag den 8. september 2020 klokken 12 har du mulighed for at sende os dine forslag af virksomheder til Rødder og Vinger 2020. Hvis du sidder med en virksomhed i tankerne, som du synes skal vinde prisen, så send en mail til hnj@billund.dk med en kort beskrivelse af, hvorfor virksomheden fortjener at modtage prisen.