Ingen spildte vacciner i Billund Idrætscenter


Det gik hurtigt fra BillundOnline lagde meldingen om bufferlisten til gårsdagens vaccinationer i Billund Idrætscenter til alle pladser var booket. Det er tilbagemeldingen fra kommunens folk på stedet.

– De første ringede fem minutter efter opslaget var lagt på, og så var telefonen ellers lagt ned i to timer, lyder meldingen.

Det betød, at der kom 13 personer ekstra på bufferlisten – personer der altså alle var berettiget til vaccinen. Der var nemlig også en del borgere, der henvendte sig, selvom det fremgik meget tydeligt, at tilbuddet om en plads på bufferlisten kun var for dem, der allerede har fået indkaldelse til vaccination i e-boks.

Derfor er det vigtigt for Billund kommune og Region Syddanmark at pointere, at man kun kan være på venteliste, hvis man altså allerede har modtaget en indkaldelse til den pågældende vaccine.

Da dagen var slut, og alle dem der havde bestilt tid til vaccination i Billund Idrætscenter mandag havde fået deres stik, var der vacciner i overskud. Derfor blev der ringet efter 7 personer på listen, som dermed fik deres første stik mod COVID-19.