ISB-elever afsted på FLL-eventyr


I november 2016 vandt The LEGO Reefs fra Den Internationale Skole i Billlund den lokale First LEGO League turnering. I december tog de også førstepladsen i den Skandinaviske First LEGO League turnering i Bodø i Norge. I dag rejser holdet til World Festival i St. Louis, USA for endnu engang at vise deres talenter udi robotkørsel og opgaveløsning.

På den Internationale Skole i Billund har The LEGO Reefs arbejdet koncentreret på at få alt klar til afrejsen til USA tirsdag den 24. april. Merete Vester Jørgensen og Ole Stahlfelt, der begge er lærere på skolen, rejser med holdet.

First LEGO League er en turnering hvor man både skal præsentere et forskningsprojekt og programmere en robot til at løse forskellige opgaver.

Som navnet The LEGO Reefs antyder, går gruppens projekt ud på at redde verdens koraldyr. Gruppens enkle løsning går ud på at få mennesker til at bruge solcreme, der ikke er giftig for koraldyrene, når den bliver skyllet af i havet. The LEGO Reefs har desuden lavet deres egen solcreme uden giftige tilsætningsstoffer.