ISB venter rigtig mange besøgende til dagens åbent hus


Der ventes rigtig mange lokale besøgende i eftermiddag, når Den Internationale Skole åbner dørene op for nysgerrige borgere, der vil se hvordan skolen ser ud efter den omfattende renovering og tilbygning.

Skolen, der er vokset i rekordfart fra 60 elever i åbningsåret 2013 til nu 320 elever, har gennemgået en sand forvandling og rummer flere kreative miljøer. Og i erkendelse af at flere borgere – både tidligere elever og lærere og andre interesserede – er nysgerrige efter at se hvordan den tidligere Enggårdsskolen nu ser ud, har ISB valgt at invitere alle indenfor i dag, torsdag fra kl. 16.30-18.00.

– Der er mange lokale, der er nysgerrige efter at se, hvordan skolen er kommet til at se ud. Nogle har måske arbejdet på skolen, nogle har selv gået her – og vi vil gerne vise lokalerne frem.  Vi er glade at være en del af det lokale miljø og byens udvikling, og værdsætter det samarbejde og den åbenhed Billund som by viser alle ISB-familier, siger skoleleder på Den Internationale Skole i Billund, Camilla Uhre Fog.

Der er mulighed for guidede ture på skolen i løbet af besøgstiden.

aula-1
Sådan ser den nye aula ud – før og efter
cs-ba
Den gamle grøn klynge er lavet til kreative rum med håndarbejde, formning og sløjdlokaler
entry-hall-ba
Gangen ved hovedindgangen med kontorer og tidligere lærerværelse er blevet udvidet en del.