Jansson El søger elektrikere til spændende projekt i Billund


Vi søger kolleger i Jansson El…

Vil du være med til at opføre hovedkontoret for en af landets største virksomheder, så kom frisk. Vi er allerede godt igang, men skal bruge endnu flere medarbejdere.
Har du erfaring, og motiveres af større projekter med udførelse fra start til slut, ja så er det dig vi søger!.. Kunne du tænke dig, at indgå i et stærkt team på en stor og spændende byggeplads i Billund, så har vi nemlig det helt rette job til dig.

Bliv en del af et super-team

Har du erfaring i at arbejde på større projekter, kan du lide selv at tage ansvar for dine opgaver og er du fuld af energi – ja, så er det lige dig vi gerne vil have med på ”Jansson-holdet”.

Vi har gode løn- og ansættelsesforhold, og kan tilbyde et udviklende job i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor du vil blive en del af et stærkt team, med et godt arbejdsmiljø.

Hvem er du?

Du har gejst, humør og virkekraft. Herudover besidder du de nødvendige faglige kompetencer og kvalifikationer. Kan du kende dig selv i nedenstående, så skynd dig og kontakte os:

  • Du har den nødvendige el-tekniske baggrund
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er et positivt og udadvendt væsen
  • Du er kvalitetsbevidst & serviceminded
  • Du ønsker at være en del af et team
  • Du kan lide at få anerkendelse og belønning for den gode indsats

Vi tilbyder det bedste til de bedste

Hos Jansson er vi altid på udkig efter de bedste teknikere og montører i branchen. Det er vigtigt for os, at viljen og kompetencerne er på plads. Derved kan vi garantere, at vores kunder oplever Jansson som en professionel og kompetent samarbejdspartner. Til gengæld tilbyder vi følgende:

  • Et udviklende og udfordrende job i en moderne og dynamisk virksomhed, med mulighed for at påvirke egen jobsituation og fremtid – Der er højt til loftet hos Jansson
  • Kursusaktivitet efter personlig uddannelsesplan.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Arbejde i en organisation med fri og uformel omgangstone.

Det Sociale sammenhold sættes højt

Foruden en travl og spændende hverdag, er det det sociale sammenhold, der gør det ekstra attraktivt at være hos Jansson. Vi holder nemlig arrangementer, fester og ture, så vi kan komme hinanden tættere som kolleger, og få et godt grin eller en god snak. Vi er en flad organisationen, hvor distancen fra tekniker til direktør ikke er længere end et opkald væk.

 

Kontakt os og hør mere
Tlf: 22 22 59 03 eller E-mail: mj@jansson.dk

 

Jansson Gruppen A/S

Jansson gør moderne og fremtidssikret teknologi til forretningsfordele for små og store virksomheder. Vi er godt 260 engagerede og samvittighedsfulde medarbejdere, der gennem tæt samarbejde skaber øget konkurrencekraft hos vores kunder ved anvendelse af IT teknologi og elteknik. Jansson er ISO 9001 certificeret.