Jazzmusik og leg for hele familien


I jazzmusikken kan du aldrig spille en forkert tone – for her er det de efterfølgende toner, der afgør om musikken kommer til at lyde godt eller skidt. Betragtningen kommer fra den verdensberømte jazzmusiker Niels Lan Doky, der gæster den næste Kloge Fredag den 5. oktober.

Niels Lan Doky ser en stor lighed mellem jazzmusikken og børns leg – for et barn leger heller ikke forkert! Her er de anderledes, kreative og skæve ”toner” bare med til at gøre legen endnu sjovere og berigende.

Niels Lan Doky mener, at mennesker igennem hele livet har stor værdi i at lade sig inspirere af jazzmusikken og børns leg. Begge ting er fyldt med improvisation og nysgerrighed. Det er vigtige ingredienser, når det handler om at udvikle sig i livet. Særligt i en tid hvor kontrol og planlægning optager mange mennesker er det er vigtigt, at man bliver ved med at improvisere og lege. Det gælder både når det handler om de små hverdagsproblemer og livets helt store spørgsmål, mener Niels Lan Doky.

Niels Lan Doky er da også selv kreativ, legende og improviserende, når han fortæller. Derfor er denne Kloge Fredage oplagt for hele familien. For både børn, unge og voksne kan få inspiration og eksempler på, hvordan de mere skæve tanker og toner kan berige i hverdagen og til, at vi får en mere legende tilgang til livet.

Det er på fredag fra kl. 16 – 17 i Billund Kulturskoles koncertsal i Billund Centret at arrangementet finder sted.

Tilmelding skal ske via dette link.