Jesper Vollmer gæster Billund og Grindsted


På fredag den 21. december besøger kok Jesper Vollmer (blandt andet kendt fra bl.a. TV-programmet Spis & Spar) Torvene i Billund og Grindsted.

Jesper Vollmers besøg er en del af Danmark for målene, som er en stor kampagne Billund Kommune deltager i. Danmark for målene eller Global Goals Tour er et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede FN’s 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde. Med Global Goals Tour har Danmark for målene ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne.

Fredag den 7. december var tryllekunstner Anders Møller på besøg, og på fredag den 21. december kommer Jesper Vollmer på besøg i Billund klokken 14.00 og i Grindsted klokken 15.00. I løbet af 2019 kommer så yderligere fire arrangementer af længere varighed og med et større program.

Jesper Vollmer kommer og giver sine bud på, hvad vi kan kigge på ved julens indkøb, så vi kan spare lidt i denne dyreste tid på året og samtidig begrænse madspildet. Jesper er absolut ikke fanatisk omkring at leve på discount manér eller ikke at måtte nyde julens søde forkælelse. Men derfor kan man sagtens stramme op på visse dele af overfloden, uden at nogen i familien vil kigge skævt til årets vært eller værtinde.

Der skal jo ikke mangle noget er tit noget, vi forbinder med julen. Ikke kun under juletræet men i lige så høj grad også på bordet. “Tænk nu, hvis vi løb tør for noget”.

Jesper kommer med pointer fra sit eget liv som kok og familiefar, og som manden i huset der naturligvis kokkererer i julen. Der kommer små anekdoter fra det kongelige køkken, som Jesper stod for i 10 år, og om hvordan omtanke og fokus på madspild bestemt ikke er fremmedord ved hoffet.

Jesper vil komme med masser af små fifs og tricks, der kan arbejdes videre med i de små hjem, så alle får en lidt billigere og måske endda bedre jul uden så meget madspild – og med samvittigheden og pengepungen i orden. Julen skal jo vare lige til påske!

Der er tale om korte besøg i hver by som optakt til de fire store arrangementer i 2019, men man kan sagtens nå at få en række gode ideer til sine juleindkøb.

Det sker på Byens Plads i Billund fra klokken 14.00, hvor Global Goal Tour lastbilen ruller ind på torvet klokken lidt før 14.00 og en time senere er det så på Torvet i Grindsted den kendte kok er klar med sine gode råd.