K: Læg nu bare hotelplanerne i graven


Det ser ikke ud til at beboerne i Skovparken i Billund skal have et stort hotel som nabo lige foreløbig. Indehaveren af Skovlyst på Aastvej 6 har nemlig endnu ikke fået afsat hverken grund eller hotelprojekt til interesserede investorer. Det beretter Jydske Vestkysten.

Trods 100 protester mod hotelplanerne mellem Skovparken og Billund Bad, gav Billund Byråd grønt lys til planerne – uden opbakning fra de Konservative, vel at mærke:

– Vores anke for at stemme imod i byrådet i sin tid, var at det var det forkerte sted at bygge så højt et hotel, da det ville genere naboerne med indkig og øget trafik, siger det nuværende enlige konservative medlem af byrådet, Allan Munk Nielsen (Kons.)

Han er ikke overrasket over, at hotelplanerne ikke er realiseret endnu:

– Det er selvfølgelig uheldigt for grundejeren, at han ikke kan finde finansiering til byggeriet, men det viser måske at det er det forkerte sted at ligge et hotel, og at markedet for hotelværelser i Billund er ved at være mættet, siger Allan Munk Nielsen.

Hans tanker er hos de lokale beboere i Skovparken:

– Det må ikke være rart for borgerne i området, for de ved ikke om de er købt eller solgt, og det går ud over priserne på deres bolig, hvis de vil sælge, når der kan komme et højhus i baghaven. Jeg håber grundejeren besinder sig og ligger hotelplanen i graven, og bare bliver ved med at udleje den eksisterende bygning, lyder det fra det konservative byrådsmedlem.