Kathrine og Pia åbner NADA Billund


Kathrine Jespersen og Pia Lund fra Billund slår tirsdag den 18. sep. dørene op for deres nye klinik NADA Billund

– NADA er en billig og effektiv øre-akupunktur der får folks nervesystem mere i balance. Dvs. det er en behandlingsform, der afbalancerer og styrker kroppens funktioner, og genskaber indre ro og fokus hos klienten fortæller Pia Lund.

Har man mistet den indre ro og kontrol, kan man have glæde af NADA.

– Vi har vældig gode erfaringer med såvel hårdt stressramte, ADHD-diagnosticerede og mennesker, der er ramt af depression, angst, aggression, søvnbesvær, men anbefaler, at alle i en udviklingsproces giver sig selv dette lille pusterum, fortæller Kathrine Jespersen.

Behandlingerne der sammenlagt tager ca. 1 time, tilbydes både som individuelle behandlingsforløb men for den prisbevidste også som gruppebehandlinger tirsdage og torsdage på Fyrrevænget 310 i Billund.

– Der gives 5 små tynde, sterile nåle i hvert øre, som klienten sidder med i ca. 45 minutter, mens der nydes en kop NADA-te der forstærker behandlingen, fortæller Pia Lund

De 2 NADA-piger har i et års tid behandlet familie og venner og brænder begge for at kunne være med til at udbrede behandlingsformen i lokalområdet.