Kevin Juhl Pedersen forlænger med GSK


Det unge stortalent Kevin Juhl Pedersen, er igen at finde i Grindsted-vesten til den kommende sæson. Det står klart efter parterne har forlænget aftalen.

– Kevin havde en super 2022 sæson, hvor det b.la blev til en sølvmedalje til U21DM & en 2. plads til U21 VM runden i Cardiff, siger holdleder Chris Pedersen, der kalder Kevin Juhl Pedersen for en utrolig stærk fighter, der altid giver alt hvad han har i sig.

Hovedpersonen selv er også rigtig godt tilfreds med tingenes tilstand og med forlængelsen med GSK Liga:

– 2022 har været et rigtigt godt år for mig på det individuelle plan. Jeg kvalificerede mig til U21 VM (SGP2) med max point og min 2. plads i Cardiff var helt sikkert højdepunktet i 2022, siger Kevin Juhl Pedersen, som derudover også repræsenterede Danmark ved Speedway of Nations i Vojens og ved U23 EM i Tarnow – for blot at nævne et par eksempler.

Han mener dog selv der er mere at hente på klubplan:

– Jeg havde mange gode hjemmebaneløb i Grindsted sidste sæson, men der skal til næste sæson arbejdes for at forbedre mine udebaneresultater, samt at vi kan komme i finalen med Grindsted. Jeg ser meget frem til endnu en sæson i Grindsted, hvor klubben har hjulpet mig med gode sponsorer og troet på mig i samtlige løb, siger Kevin Juhl Pedersen.

Dermed har GSK landet aftaler med fire kørere: Kenneth Bjerre, Francis Gusts, Esben Hjerrild og altså Kevin Juhl Pedersen.