Klar til at sende flere statslige arbejdspladser til Billund


Står det til Venstres Anni Matthiesen fra Krogager og fire af hendes partifæller, så er det bare at klø på med anden runde af udflytningen af statslige arbejdspladser. Lige nu er 3900 statslige arbejdspladser på vej ud af København til det øvrige Danmark. Og der er plads til flere, mener Anni Matthiesen, der dog ikke vil sætte navne på af hensyn til de ansatte:

– Det har jo vist sig at være en succes at sende arbejdspladserne ud af de store byer, så hvorfor ikke bare fortsætte med anden runde allerede i år, siger Anni Matthiesen, der afviser af udflytningen skal ses som en kamp mellem land og by:

– Det er ganske enkelt for at sikre at der er balance i tingene. Jyderne betaler jo også skat til at finansiere de statslige arbejdspladser, så de har vel også ret til at få gavn af dem, siger Anni Matthiesen, som godt kunne se flere arbejdspladser her i området.

– Nu lykkedes vi jo med at få Børnerådet til Billund, og jeg vil da ikke afvise at der kan være flere styrelser eller institutioner på vej til min valgkreds, som er Billund og Vejen kommuner, lyder det fra det lokale folketingsmedlem.