Knap 150 km tilbagelagt i Billund Svømmehal

Modelfoto

59 deltagere sørgede søndag for at svømme Billund Svømmeklub ind på en 20. plads ved Den Store Svømmedag 2015. I alt blev der svømmet 148, 2 kilometer i Billund Svømmehal, og det er klubben ganske godt tilfreds med. Især taget i betragtning, at der var konkurrence fra et andet sted i byen:

– Desværre var der i år tilbagegang i deltagerantallet, hvilket kan skyldes, at der også var arrangeret LØB FOR KLOVNENE i Billund i samme tidsrum. Vi har dog ikke mistet modet – og vil med garanti også lave arrangementet til næste år. Vi har fået flere input og ideér til, hvordan vi kan tiltrække flere deltagere til næste år, lyder det fra Billund Svømmeklub.

Blandt deltagerne under 15 år var Natalia Skovgård Mortensen den der svømmede flest meter. Hele 4.500 meter nåede hun at tilbagelægge på sin tid i bassinet. I klassen “over 15 år” løb Annette Lyngholm med førstepladsen, idet hun svømmede i alt 16.500 meter.

I øvrigt blev der i vinderklubben, Vingsted Svømmeklub, tilbagelagt i alt 700.675 meter – altså over 700 km!! – i løbet af de seks timer arrangementet varede.