Kok søges til Food & Beverage i Billund Lufthavn


Diner søger en kok, med sans for nye og enkle trends.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Tilberedning af menuer til konceptbrug — herunder sikring af, at kvaliteten af disse overholdes.
  • Medvirke til at vores gæster oplever en imødekommende og professionel service.

Vores forventninger
Du er uddannet kok og har erfaring fra a’ la carte køkken med udvikling af menuer. Du har ligeledes en stor viden og interesse for råvarer, samt for anvendelsen af disse i koncept øjemed.
Køkkenet beskæftiger en blanding af faglærte og ufaglærte medarbejdere, hvorfor det er af største vigtighed, at du er i besiddelse af gode samarbejdsevner, kombineret med et godt humør, er fleksibel, og sætter en ære i at levere en veltilberedt menu.

Interesseret
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgsle-der Dorthe Nielsen på telefon 26 30 99 73.

Søg nu via hjemmesiden www.bll.dk / Ledige job.

Ansøgningsfristen er den 18. september 2017.
Der vil løbende blive afholdt samtaler.

FAKTA OM JOBBET

Ugentlig arbejdstid: 30 timer i gennemsnit pr. uge i henhold til skift i afdelingen.
Skifteholdsarbejde: Vagterne kan ligge placeret på alle ugens dage i tidsrummet kl. 03.30 til kl. 23.00 med fri hver anden weekend.
Særlige vilkår: Du kan fremvise ren straffeattest. Ansættelsen er af midlertidig karakter med udløb 15. september 2018.

Diner: Er en afdeling under Sales og beskæftiger ca. 35 medarbejdere