Kommune i forandring


Kære borger i Billund Kommune

Et forsinket med meget velment GODT NYTÅR til alle.

I mit civile erhverv er jeg i kontakt med både kunder og leverandører over hele landet. Samtidig er jeg medlem af byrådet, og jeg er stolt over hvad folk giver af tilkendegivelser tilbage om vores kommune.

Vi har 5 intakte “landsbyer”, med alt fra børnehave, skole, idrætscentre til plejecentre. Vi har Grindsted som en meget aktiv handelsby og et meget spændende Campus miljø, som vi helt sikkert skal udvikle yderligere de kommende år, og med Magion som et vigtigt omdrejningspunkt. 

Turismen er i højsæde og med LEGO House og en jernbane på vej, er Billund en by som er under kæmpe forandring – og som samtidig er børnenes hovedstad.

Hver gang vi laver forandringer, som i sidste ende gerne skulle være forbedringer, bliver vi mødt af folk som siger jamen det kan da ikke passe i børnenes hovedstad. Børnenes hovedstad er med i vores “mindset” under alle punkter i diverse udvalg – alt fra bl.a. teknik- & miljøudvalget til social- & sundhedsudvalget og videre til økonomiudvalget.

Vi vil gerne løfte byen og hele kommunen op på et højere niveau omkring leg, læring og kreativitet i et fællesskab med LEGO Fonden.

Jeg er sikker på at vi er på rette vej, men selvfølgelig er der bump på vejen.

Ulrich Kristensen

Byrådsmedlem for Venstre

Plougslundvej 223, 7190 Billund