Kommunen inviterer til gratis speedway


Borgerne i Billund Kommune er for syvende år i træk inviteret til årets første speedwaymatch i Metal Speedway League på Kjærgaard Speedwayarena på Blåbjergvej. Det foregår i år onsdag den 1. maj, hvor modstanderen er sidste sæsons sølvvindere fra Slangerup.

De to hold mødtes også i sæsonpremieren sidste sæson, hvor omkring 2.000 tilskuere fik en forrygende match og en hjemmesejr på 49-38 at glæde sig over.

– Vi håber naturligvis på en gentagelse, og der er ingen tvivl om at kommuneløbet er en kæmpegevinst i forhold, at vi kan starte sæsonen med et Stadion fyldt af tilskuere. Det betyder alt for vores kørere, men derfor bliver det stadig svært, for selv om Slangerup i onsdags indledte med et 40-47 nederlag i Holsted, så viste deres polske a-kører Bartosz Zmarzlik skræmmende styrke og scorede 21 point, fortæller direktør for GSK Liga. Michael Bach Nielsen.

Udover topspeedway byder årets første match også på mulighed for at se talenterne fra Grindsteds 50 CC og 80 CC i aktion, når de klokken 17.30 kører opvisningsheat inden Borgmester Ib Kristensen byder velkommen til topspeedway.

Selve matchen starter klokken 18.00 og efter løbets afslutning er der mulighed for, at tilskuerne kan gå en tur i ryttergården for at møde kørerne og få en snak og/eller en autograf.

Der er plads til omkring 2.500 tilskuere på Kjærgaard Speedway Arena, hvor porten åbnes klokken 17.00 og hvor der er adgang efter først til mølle princippet.