Send os din gode historie, dine spørgsmål, ris og ros.

BillundOnline ApS
Åstvej 10B
7190 Billund

Tlf.: 6915 0500

Cvr.: 30561317
– en del af og et samarbejde mellem Pahm ApS og ORIGINALEN ApS

Per Ahm

Salg – Indehaver

Telefon: 6915 0521
per@billundonline.dk

Marianne Thorø

Journalist, medlem af DJ

Telefon: 6915 0520
marianne@billundonline.dk


Vi er ikke i tvivl om at vi gør det rigtige.

Den måde vi leverer nyheder på, modtages rigtig positivt af vores brugere, der liker, kommenterer og deler vores opslag i en grad, ingen af de øvrige lokale medier kan være med på.

Vi er ikke en ugeavis. Vi bringer ikke lange artikler og reportager fra dette og hint. Vi bringer korte og aktuelle nyheder. Fordi det er dét folk vil have i dag. Og derfor vælger flere og flere at få deres lokale nyheder på billundonline.dk. Statistikken viser at brugerne går ind på sitet flere gange om dagen og dermed vises flere annoncer til den samme bruger.

Tallene taler for sig selv. En så voldsom stigning i antallet af likers på facebook er ganske uhørt for et nyhedssite og mange spørger også ind til hvordan vi gør. Flere vil gerne have fingre i vores produkt, men vi er ikke til salg.

Vi er og bliver et lokalt nyhedssite, som bor, lever og handler i Billund Kommune. Det er også her vi som ansatte betaler vores skat for at bidrage til fællesskabet i den kommune, vi tjener pengene i. Så annoncekronerne bliver i kommunen og ryger ikke til en stor pengetank i Esbjerg, Vejle eller Kolding.

Vi er lokalt forankret og ikke mindst lokalejet – og dét bliver vi ved med!

Og så koster det ikke mere at annoncerer online pr. uge, sammenlignet med de trykte medier – hvor du ses en gang i ugen.

Læs mere om annonceringspriser på BillundOnline her


Støt BillundOnline med et månedligt beløb

Modsat øvrige lokale medier, så modtager BillundOnline ikke offentlig støtte i form af mediestøtte eller licens. Vi lever udelukkende af annoncesalg, så derfor er vores eksistens dybt afhængig af de lokale virksomheders forståelse for effekten af onlineannoncering. En forståelse for at deres annonce ses hver gang du tager iPaden i hånden, sætter dig i sofaen og scroller dagens nyheder igennem hos os.

Vi er et gratis nyhedssite. Altså kan du frit læse alle de lokale nyheder hos os – uden at møde en betalingsmur undervejs. Men flere har udtrykt ønske om at støtte os på en eller anden måde og derfor har vi nu åbnet op for denne støttemulighed.

Det er et system hvor du kan sende os et stort eller lille skulderklap ved at overføre en donation til os månedsvis.
 

Du kan til enhver tid stoppe din månedlige donation igen ved at kontakte os på e-mail: info@billundonline.dk – eller på tlf. tlf. 6915 0500


Informationen på dette website stilles til rådighed uden nogen form for garanti. BillundOnline ApS er derfor ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre skader, der skulle være opstået ved adgang til eller brug af indhold fra dette website.

© Alt indhold, der indgår på BillundOnline og dertilhørende webtjenester, er ophavsretligt beskyttet, og ethvert materiale må derfor ikke kopieres eller videregives uden kildeangivelse: BillundOnline.dk