Læserbrev: Det er da gået helt i “kage” på Frihavnen


I søndags var jeg til det årlige Sønderjyske kaffebord på Frihavnen i Vorbasse.
Det var en udsøgt fornøjelse – for 40 kr. pr person kunne du spise alt den kage du måtte have lyst til. Jeg skal lige love for at der var dækket op, hvilken overflod af lækkerier der blev præsenteret på tag selv bordet, der har virkelig været gang i køkkenerne hos Frihavnens venner – tak for kaffe.

Ved samme lejlighed havde jeg mulighed for, ved selvsyn at konstatere hvordan byggeriet med tilbygningerne skrider frem, det skrider fremad

Men!

Inden jeg så det selv, har jeg nok tænkt: er det nu så slemt som de siger? Men det var noget af en “aha” oplevelse, en øjenåbner det erkender jeg blankt.

Jeg skal da ellers lige love for at der er gået “kage” i det projekt – her er der altså nogen der er kommet til at “tage hovedet under armen” det er virkelig “op ad bakke” med de ramper – eller ned. Men det er endnu værre hvis man forsøger at “tørre” regningen af på beboerne, det er urimeligt, uanstændigt og ikke i orden.
Der er heller ikke meget anstændighed i at nuværende beboere skal bære omkostningerne ved at råde bod på fortidens forglemmelser og fejltagelser.
Jeg skal hermed, i fuld tiltro, opfordre mine partifæller i Venstres byrådsgruppe til at gå forrest og “lægge sig i selen” for at få det her løst på en ordentlig måde for beboerne på Frihavnen.

“Hvor der er vilje er der vej”

Husk valgsproget “mennesket før systemet” tag det alvorligt, tag ud og se det (hvis du ikke allerede har set det) og spørg dig selv hvordan du selv ville have det hvis du var i beboernes eller de ansattes sted, mærk efter helt ned i maven og gør det der føles rigtigt – så kan vi alle sove godt om natten.

Venlig hilsen
Frits Simmelsgaard Kristensen, Vorbasse