Læserbrev: Det handler om tryghed


For et par år siden fik vi i Byrådet fremlagt en såkaldt risikodimensionering for TrekantBrand. Risikodimensioneringen beskriver serviceniveauet for beredskabet i hele TrekantBrands område.

Dengang var det dyster læsning med voldsomme besparelser på stationerne i Billund og Grindsted. Planen blev derfor skrottet, og der skulle laves en ny.

Den nye dimensionering er nu godkendt af et enigt byråd og fik lutter af positive ord med på vejen. Der er nemlig tale om en dimensionering, der sikrer trygheden for borgerne i hele kommunen. Vi beholder blandt andet stigevognen i kommunen, ligesom brandfolkene fremadrettet er sikret, at de er nok folk afsted på en udrykning. Det betyder en vigtig tryghed og gode arbejdsforhold for brandmændene og derved tryghed for borgerne. Det er afgørende.

Jeg vil gerne takke de lokale brandmænd for at have råbt op i forbindelse med den tidligere dimensionering og en efterfølgende god dialog, der har gjort, at jeg som politiker har haft en viden om, hvordan beredskabet kører mest optimalt. Jeg ser frem til et fortsat godt arbejde og vil fremadrettet også arbejde for et godt og stærkt beredskab i Billund Kommune til gavn for borgernes tryghed.

Venlig hilsen

Kris Jensen Skriver, Grindsted, Byrådsmedlem for Socialdemokratiet