Læserbrev: Få aktionærer bør ikke ødelægge sporten


Det er ikke rigtigt, det der skrives i pressen, at 81% af aktionærerne stemte ja til salg af Billund Trav på generalforsamlingen.

Efter min viden er en aktionær en person som ejer en eller flere aktier. I Billund Trav ejer en person 15 % af aktierne, og der er andre som ejer mange aktier.

Derfor var der på generalforsamlingen kun 10-14 aktionærer som stemte for salg. De 81% der skrives om ejes hovedsagelig af disse få personer. Det var kun ca. halvdelen af aktierne,der var tilstede og stemte på generalforsamlingen.

Der er udstedt 3930 aktier i Billund Trav. På generalforsamlingen var der 1958 aktier som stemte. 1590 stemte for salg og resten nej. 2340 aktier stemte ikke. Vi har efterfølgende haft kontakt med mange af de aktionærer,som ejer disse aktier,og ikke stemte på generalforsamlingen.

Mange af disse har givet tilsagn om at møde op på den ekstraordinære generalforsamling og stemme nej til salg. Vi håber ikke de få aktionærer med mange stemmer får lov at ødelægge så meget for mange mennesker, som elsker deres heste og travsporten. Specielt tænker jeg på de mange børn og helt unge mennesker, som er de nye græsrødder, og er kommet ind i sporten med deres ponyer.

For disse børn, unge og deres forældre betyder det specielt meget, at de har en bane, hvor de sammen kan nyde deres sport i nærområdet. Vi håber og tror, at vi kan redde Billund Trav til gavn og glæde for mange mennesker. Vi elsker at dyrke vores sport sammen med vores dejlige heste.

 

Venlig hilsen
Ib Poulsen, trav-entusiast og græsrod på Billund Trav