Læserbrev: Herligt med opgradering af legepladser


På byrådsmødet 9/2 besluttede et enigt Byråd at bruge 9 millioner på opgradering af legepladser.

Et af stederne bliver i Østbyen, og det hilser vi sammen velkomment, ligesom vi er glade for, at der sker en opgradering i anlægget i Billund samt på Sydtoften i Grindsted.

Helt konkret er der afsat 2,5 millioner til Østbyen.

Legepladsen her har gennem alle år været et samlingspunkt for alle børn i området, og selvom ord som sølvbryllupskvarter blev brugt i debatten, så er der stadigvæk, og heldigvis for det, mange børn herude.

Vi synes, det er rigtig godt og vigtigt, at der skal være borgerinddragelse i forbindelse med disse projekter, og i den sammenhæng vil vi opfordre beboerforeningen og Østbyfonden til at komme med input. Dette både i ord men også eventuelt i forhold til økonomi.

Det er en oplagt mulighed for at få nogle af de fondsmidler i spil, der ligger helt tilbage fra lukningen af Østbyens klub.

Der har tidligere været tænkt udefitness, og der har været beachvolley. Hvad skal der så være nu? Hvilke ønsker er der? Og hvad er muligt?

Mon ikke det gælder om. at de kreative frivillige kræfter får sat hinanden stævne sammen med beboerforeningen og bærer forslag ind i projektet til kommunen.

Vi ser det som en unik mulighed for at gøre noget godt bedre, og samtidig en mulighed for at få løftet et grønt område højere op, så Østbyen bliver endnu mere attraktiv.

Vi er selvfølgelig klar til tage arbejdshandskerne på sammen med jer.

 

Venlig hilsen

Kris Jensen Skriver, byrådsmedlem Socialdemokratiet, Daltoften 14, Grindsted

OG

Lars Hansen, Dalsøvej 69, Grindsted, Byrådsmedlem, Det Konservative Folkeparti