Læserbrev: Jeg anbefaler Robert Terkelsen


Så er det valgdag og vi bliver lovet guld og grønne skove af politikere fra hele spektret, som dog desværre yderst sjældent fortæller hvor pengene skal komme fra. Jo bevares, nogle så gerne at vi bare bruger flere penge i stedet for skattelettelser, vel vidende at det slet ikke kan lade sig gøre. KL og regeringen har nemlig indgået en aftale om et loft over hvad der må bruges både på driften og nye anlæg. Sådan har det i øvrigt fungeret i en del år uanset hvilket parti som har siddet med ved bordet.

Det ville være befriende hvis de såkaldte “enkeltsagspolitikere” som oftest gerne indtager populistiske mærkesager som f.eks. flere haller, flere varme hænder, bedre normeringer osv., også anviste hvordan regningen så skal betales? For det er nu engang sådan at man kun kan bruge pengene én gang! Hvis man tager afsæt i de ovenfor nævnte “enkeltsager” tror jeg ikke at man vil kunne finde nogen som er imod disse. Men skal de ældres vilkår f.eks. forringes for at give bedre vilkår for de unge? Skal vi bygge en ny idrætshal i Billund i stedet for en skolerenovering i Hejnsvig?

I stedet foretrækker jeg helt klar ærlige politikere som kan se en helhed og ikke har samme behov for at profilere sig på enkeltsager. Det er helt klart bedst for alle parter og for fremtiden. En sådan politiker er Robert Terkelsen og derfor får han min anbefaling og stemme i dag.

 

Venlig hilsen

Lars K. Poulsen, Grindsted