Læserbrev: Så kom valget


Endelig, endelig, endelig. Efter meget lang ventetid er valget til Folketinget nu udskrevet. Jeg ser frem til nogle spændende uger, hvor der forhåbentligt bliver mulighed for at diskutere de udfordringer, som vores land og vores lokalområde står overfor.

Samtidig håber jeg, at vi over partiskel kan få diskuteret løsninger på udfordringerne samtidig også med et fokus på, hvad der rent faktisk går godt i vores land og vores lokalområde. Jeg tænker eksempelvis på klima og miljø, hvor vi jo helt lokalt her i Grindsted har en udfordring, som vi skal stå fælles om at få løst. Den debat glæder jeg mig til.

Jeg vil anbefale dig at sætte dit kryds ved den lokale socialdemokratiske kandidat, Troels Ravn, da vi fortsat har brug for en lokal, socialdemokratisk stemme på tinge. Vi har haft stor glæde af Troels blandt andet i arbejdet for Campus i Grindsted, responstider for ambulancerne, det lokale beredskab og i mange andre sager.

Jeg vil ønsker jer alle en rigtig god valgkamp i en god og ordentlig tone.

Med venlig hilsen
Kris Jensen Skriver, Byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Billund Kommune