Læserbrev: Sæt dit kryds ud for en lokal kandidat


Så blev folketingsvalget udskrevet og vi skal snart sætte vores kryds.

Valget bliver utrolig spændende denne gang og vi er for første gang i mange år begunstiget med hele to kandidater, som er bosiddende i Billund Kommune og samtidig repræsenterer de to traditionelt set store partier.

Jeg er af den overbevisning, at fordelen ved at blive repræsenteret med helt lokale kandidater på Christiansborg er at ting, som er særligt vigtige for vores lokalområde får en direkte stemme ind lige der, hvor de landspolitiske beslutninger bliver truffet. Her tænker jeg specielt på vores lille kommune, hvor f.eks. turisme og en generationsforurening er vigtige temaer, som skal løftes helt ind i magtens centrum.

Jeg stemmer på Kris Jensen Skriver som er ny folketingskandidat for Socialdemokratiet, men har mange års erfaring fra kommunalbestyrelsen i Billund, hvor han også er 2. viceborgmester. Kris har også god erfaring ude fra arbejdsmarkedet, hvor han er lærer på Lynghedeskolen i Grindsted. Kris har et godt drive og hjertet på rette sted – særligt i forhold til vigtigheden i at fastholde vores alle sammens velfærd, lige ret til fri uddannelse og ikke mindst altid en ordentlig/sober måde at kommunikere på.

Jeg vil opfordre til, at du sætter dit kryds ud for en lokal kandidat og gerne ud for Kris Jensen Skriver.

Med håb om en festlig, informativ og sober folketingsvalgkamp.

 

De bedste hilsner

Martin Alminde Friis, Billund