Læserbrev: Sommerhilsen fra Ulrich


Kære borgere i Billund kommune,

efter et meget hektisk forår, tillader jeg mig at trække stikket ud de kommende uger politisk. Lade batterierne op og være klar igen fra medio august – og til kommunalvalget i november 2017.

Da jeg i 2013 gik ind i lokalpolitik for Venstre, var det for at være i maskinrummet. Synes også det lykkedes, jeg fandt maskinmesteren. Til gengæld har jeg aldrig fundet styrmanden.

Derfor valgte jeg også i foråret at skifte stol i byrådssalen, og sammen med Hans Jørgen Skriver (partiformand), har vi fået lavet en rigtig spændende liste for Radikale Venstre – med kandidater til det kommende kommunalvalg, stærkt mix af folk med baggrund fra det private erhvervsliv og det offentlige system.

Vi har mange ambitioner for Jer borgere – bl.a.

– en endnu tættere dialog mellem vores private virksomheder i hele kommunen, og de aktører som kan støtte dem i deres gøren og laden – vi skal påtage os en aktiv rolle her.

– vores normeringer i børnehaverne skal styrkes
– at “Børnenes Hovedsted” bliver en realitet i handling og praksis. Hele inklusionsområdet kræver bestemt også vores opmærksomhed.

– vi ønsker at udfordre servicerammen maximalt før vi lover skattelettelser – bl.a. i forhold til de svageste og mest ressourcesvage medborgere.

– anerkendelsen og støtten omkring frivilligt arbejde skal styrkes

– en sundhedspolitik, med en aktiv og synlig rød tråd fra unge til ældre.

– en styrket administration, mange dygtige personer i vores forvaltning. Hellere en leder mere end flere konsulentrapporter. Generelt bare lidt mere sund fornemt, og mavefornemmelse.

Synes du vores “projekt” lyder spændende – og kunne du tænke dig at være en del af holdet hører vi gerne fra dig – jeg vil gerne have en eller to personer mere med, det rækker vores ambitioner sagtens til.

Samtidig vil jeg gerne sige at det ikke er gratis at føre valgkamp, så ønsker du at støtte os økonomisk (eller på anden måde) – hører vi bestemt også gerne fra dig/Jer – private såvel som virksomheder.

Herfra skal blot lyde et stort ønske om en rigtig god sommer til alle borgere i kommunen.

Ulrich Kristensen

Byrådsmedlem for Radikale Venstre