Læserbrev: Stem personligt


I Vejenkredsen, som også dækker Billund kommune, har vi en god tradition til folketingsvalgene, nemlig at vi vælger de lokale folketingskandidater, næsten altid fra Socialdemokratiet og Venstre.

Det er en stor styrke, for så vil både regering og opposition være repræsenteret, og dermed kan synspunkter og interesser fra vores lokalområde blive hørt, hvor det har betydning.

Dette hverv har Troels Ravn (S) og Anni Matthiesen (V) røgtet glimrende sammen i mange år.

Nu har Socialdemokratiet fået ny folketingskandidat, Kris Jensen Skriver. Jeg håber, Kris bliver valgt og at Anni Matthiesen bliver genvalgt.

Jeg er sikker på, at Kris bliver en god makker til Anni Matthiesen, og at de fortsætter traditionen med at have gode debatter, hvor forskellen i dansk politik bliver klar, men også, når der er problemer og udfordringer for vores område, at de så kæmper sammen. Den måde at arbejde på viser noget af det smukkeste i vores demokrati.

Kris er ung, men med stor erfaring. Ni år i Billund byråd betyder, at han til bunds kender de udfordringer og styrker, som vores område har.

Jeg er sikker på, han vil blive en både god og værdig repræsentant i Folketinget – men det kræver, at vi står sammen og stemmer personligt på vores lokale kandidater – derfor sætter jeg mit kryds ud for Kris Jensen Skriver.

 

Venlig hilsen

Bente Dam, Grindsted