Læserbrev: Udviklingen skal vendes


Det er svært ikke at blive en smule pessimistisk med tanke på bymidten i Grindsted, når man læser avisen i disse dage.
Butikkerne lukker, og nogle af de nuværende butikker sætter advarselsskilte i butiksruden. Det er desværre ikke en ny udvikling, og som byrådsmedlem må man se ganske alvorligt og bekymrende på udviklingen og samtidig erkende, at det endnu ikke er lykkes at vende denne. Det er ganske vigtigt og centralt, at vi får set på, hvad vi kan gøre for at vende udviklingen.

Derfor skal der også nu nedsættes et Bymidteforum, der skal komme med nogle bud på udfordringen, ligesom der er afsat penge i budgettet, så man kan få prøvet nogle ting af. Det er i hvert fald et skridt eller to i den rigtige retning.

Jeg tror også, det er vigtigt, at vi får foretaget nogle konkrete beslutninger og sat konkrete projekter i søen. Positivt er det, at mange butikker er gået med i et projekt, der har kørt med succes i Svendborg Kommune. Det er mit håb, at disse tiltag kan være med til at skubbe udviklingen i den rigtige retning.

Der er dog ingen tvivl om, at det bliver et langt, sejt træk og, at vi er oppe mod nogle trends. Som borger i byen og kommunen, kan vi blandt andet sørge for at handle lokalt.

Uden lokal opbakning bliver det ganske svært at få vendt udviklingen. Der skal ikke være tvivl om, at udviklingen har min bevågenhed.

Med venlig hilsen
Kris Jensen Skriver, Grindsted, byrådsmedlem for Socialdemokratiet i Billund Kommune