LEGOLAND efterlyser testpiloter til nye forlystelser


Der bliver arbejdet på livet løs i Billund for at blive klar til åbningen af årets store nyhed – The LEGO Movie World – et nyt område af LEGOLAND på hele 5.000 m2.

Her vil der være tre nye forlystelser, der kommer til at passe til hele familien og i den forbindelse efterlyser LEGOLAND nogle børn, der vil være med til at være blandt de allerførste der får lov at prøve forlystelserne, når LEGOLAND åbner den 28. marts.

Den helt store nyhed på forlystelsesfronten bliver Emmets Flying Adventure – Masters of Flight. Her vil gæsterne kunne sætte sig til rette i Emmet’s tribbledækkersofa og blive suget ind i et actionmættet eventyr i Skandinaviens første Flying Theatre.

– Man skal forestille sig en form for biografforlystelse, hvor man svæver inde i en gigantisk skærm, der er formet som en halvkugle. Her bevæger sæderne sig i takt med filmens handling, og der vil også være vind, tåge og dufte, så man virkelig føler, at man svæver inde i filmen, forklarer LEGOLAND-direktør, Christian Woller.

Filmoplevelsen tager udgangspunkt i det kendte univers fra LEGO filmene, og gæsterne kan blandt andet se frem til en flyvetur i rummet, et angreb fra piratskibe og en række af de velkendte områder fra LEGO filmene.

En anden vild forlystelse i det nye land bliver Apocalypseburg Sky Battle. Her kan de lidt større børn blive pilot i deres eget fly, når de bliver hejst 14 meter op i luften, mens de flyver.

– Man kan både flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt i flyet, så det bliver uden tvivl en af de vildere forlystelser i LEGOLAND, siger Christian Woller.

For at komme i betragtning til at blive en af de 100 testpiloter skal man tilmelde sig på www.legoland.dk senest den 16. marts. Herefter bliver der tilfældigt udtrukket 100 testpiloter blandt alle tilmeldingerne, som får fri entre til LEGOLAND og lov til at være de allerførste til at opleve de nye forlystelser sammen med deres familier.