LEGOLAND Garden tyvstarter med 50 års jubilæum


Selvom det først er næste sommer LEGOLAND Garden kan fejre sin 50 års fødselsdag, så begynder festligheder allerede lørdag den 23. september i år.

– Garden skulle jo være klar til den officielle åbning af LEGOLAND i 1968, så de måtte i gang med at øve sig i god tid. Derfor skal de naturligvis også fejres allerede nu, selvom parken først officielt skyder fødselsdagsåret i gang i 2018, fortæller Pernille Steffensen, Event Manager i LEGOLAND.

Derfor vil LEGOLAND Billund Garden lørdag den 23. september marchere fra Billund centrum til LEGOLAND, hvor op mod 200 nuværende og tidligere gardister vil spille en forrygende fødselsdagskoncert.

– Det er en virkelig stor dag for mange i lokalsamfundet, og vi forventer, at Garden vokser fra 40 personer til et sted tæt på 200 gardister på dagen, fortæller Casper Jensen, Teamleder for musik på Billund Ungdoms- og Kulturskole.

I LEGOLAND vil den ekstraordinært store garde både spille koncert ved hovedindgangen, og mens de marcherer hele vejen gennem parken.

-Det giver altid en helt særlig stemning, når garden kigger forbi LEGOLAND. Med denne dag er jubilæumsåret lige pludselig meget tæt på, og vi glæder os virkelig meget til også at skulle fejre LEGOLAND næste år, siger Pernille Steffensen.

Spilletider og program den 23. september

11.30 Marchtur til eventområdet (den nuværende garde)
15.30 Afgang fra Jyske Sparekasse i Billund. Herfra marcheres der rundt om LEGO House og ad Åstvej til LEGOLAND.
16.00 Ved LEGOLAND parkens hovedindgang (nuværende samt gamle gardister)
16.30 Indre forplads med efterfølgende marchtur gennem LEGOREDO Town (den nuværende samt gamle gardister)