LEGOLAND skal ansætte 600 nye sæsonmedarbejdere


Aldrig før har LEGOLAND Billund skulle bruge så mange nye sæsonmedarbejdere, som parken skal i år. Samlet er der brug for 600 nye sæsonansatte, og de fleste af dem skulle gerne findes ved årets jobdage førstkommende fredag og lørdag.

Her kan man som altid møde lederne fra de forskellige afdelinger i parken og få en snak med nogle af de rutinerede sæsonansatte.

– Det er altid en god ide at møde op til jobdagene, for vi lægger naturligvis mærke til ansøgere, der kommer og viser interesse. I år søger vi 600 nye sæsonmedarbejdere, og vi kan se fra år til år, at vi ansætter rigtig mange af dem, vi har mødt til jobdagene. Jeg kan derfor kun opfordre alle interesserede til at komme og besøge os, siger HR director i LEGOLAND, Bente Noringriis. Hun opfordrer i øvrigt alle aldersklasser til at møde op.

Der skal i år også bruges nye sæsonmedarbejdere til det nye Castle Hotel, der snart står færdig. I alt har LEGOLAND Billund 1.500 sæsonansatte – af dem er 900 gengangere fra tidligere år.

Jobdage i LEGOLAND finder sted fredag den 25. januar kl. 13.00-17.00 og lørdag den 26. januar kl. 10.00-16.00 på Hotel LEGOLAND.