Lokalpolitisk Forum har fundet sin 4. kandidat


Det bliver 39-årige Martin Alminde Friis der bliver den 4. kandidat for Lokalpolitisk Forum i Billund kommune til efterårets kommunalvalg.

Står det til ham skal Billund kommune være meget bedre til at prale med det, vi gør godt.

– Vi skal være endnu bedre til at ’prale’ med Børnenes hovedstad,  børnevenlige byrum og implementering af ’læring igennem leg’ – her har vi i den grad noget at være stolte af og noget, vi kan bygge videre på og blive endnu bedre til, siger den nye kandidat.

– Vi skal, som kommune, lykkes med at få flere til at tilvælge os. Det gælder både de unge som skal tilvælge Grindsted, når de for eksempel tager en ungdomsuddannelse. Men også lidt senere i livet, hvor mange rejser ud for at tage videregående uddannelse eller søger job muligheder i landets største byer. Her skal vi sikre, at mange tilvælger Billund Kommune og vender tilbage, når etableringsfasen med familie og børn kommer. Her skal tankerne falde på den trygge opvækst, man selv havde i kommunen og alle de gode initiativer og udvikling, som er kommet til i mellemtiden. Potentialet er rigtigt stort – også blandt alle ind-pendlerne, som arbejder her i kommunen og bør kunne lokkes til at flytte hertil, siger Martin Alminde Friis.

Det er lige præcis hvad han selv har gjort:

– Jeg har selv været ’bortrejst’ og boede i hovedstadsområdet i fem fantastiske år, men min hustru og jeg valgte at flytte hjem til Billund inden vores tvillingedrenge skulle starte i børnehave – hjem til en fantastisk kommune, med ønsket om at vores drenge skulle få en ligeså god opvækst, som den vi fik, lyder det fra Martin Alminde Friis.