Lokalpolitisk Forum klar med tre kandidater


Tre kandidater er nu klar til at stille op for den nye politiske liste i Billund kommune, Lokalpolitisk Forum, som det tidligere byrådsmedlem for Venstre og de Radikale, Ulrich Kristensen, står bag.

Ulrich Kristensen er da også et af de tre navne, der er på plads på stemmesedlen til efterårets kommunalvalg i Billund kommune.

Derudover stiller også direktøren for Billund Varmeværk, Nikolai Løvbjerg Friis op og det samme gør Coco Kjærgaard, der har en baggrund som byggetekniker og multimediedesigner.

Lokalpolitisk Forum vil arbejde under overskriften “Én kommune, én vej – sammen”. Dermed er visionen at Billund Kommune skal være en kommune hvor erhvervsliv, familieliv, forenings- og kulturliv og byrum arbejder sammen for at skabe en endnu bedre kommune med plads til alle.

– Lokalpolitisk Forum arbejder målrettet mod valget i 2021, gennem dialog og samtale med hinanden. Vi ønsker målrettet at arbejde for erhvervslivets og borgernes tarv, det er Jeres mandat vi varetager. Vi ønsker at skabe et forum med dygtige kandidater og såmænd også en stærk kandidat til at stå i spidsen for vores kommune. Med udgangspunkt i ordentlighed, ikke mindst i samspillet mellem borgere og ansatte på alle niveauer, lyder det i en pressemeddelelse fra den politiske liste.

Ifølge den er flere kandidater på vej til offentliggørelse, så snart aftalerne med dem er helt på plads.