Masser af oktoberarrangementer i Billund


Som med så meget andet kommer coronapandemien nu også til at lægge en dæmper på efterårets arrangementer i Billund Handelsforening.

Og så alligevel ikke…

For mens der var planlagt ét stort Open By Night arrangement den 30. oktober, så ændres det nu til at der er arrangementer over længere tid. Således vil der forhåbentlig være handlende i byen gennem længere tid i stedet for mange handlende på én aften.

Det betyder at børn og barnlige sjæle kan være med i Trick or Treat alle dage fra den 10. oktober og frem til 31. oktober. Her køber man en pose til 25 kroner og får en kupon hos Beth Baun, Sportsmaster eller Mr. Ebbe og så går turen ellers ud og rasle ved byens butikker. De butikker, der er med på legen, fremgår af kuponen.

I samme periode vil der være mulighed for at gå på edderkoppejagt i byens butikker. Igen skal man hente en kupon hos Beth Baun, Sportsmaster eller Mr. Ebbe og så er opgaven ellers at tælle edderkopper i butikkerne. Når kuponen er udfyldt afleveres den hvor man fik den og så er man med i lodtrækningen om gavekort til byens butikker.

Billund Handelsforening er også ved at planlægge fejringen af åbningen af Butikstorvet. Det sker med “uhyggelig langt åbent” i flere butikker til kl. 22. Samtidig vil der være time-konkurrencer online på Handelsforenings Facebookside.