Michael Falch gæster MAGION til november


Selvom Magion i Grindsted for tiden er tvangslukket, betyder det langt fra stilhed i huset. Der bookes på livet løs til et forhåbentligt corona-frit 2021 og således er der nu kommet en kontrakt med Michael Falch.

– Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående kunstnerisk opblomstring og kommerciel succes. Han har ikke tilladt rusten at få ro, efter at coronaen udsatte hans store reunion-turné med MALURT, lyder det fra Magion i præsentationen at Falch, der gæster Grindsted den 20. november sammen med DÉT BAND.

Koncerten med Michael Falch bliver solgt som en stående koncert. I MAGION er man spændt på hvordan covid-19 restriktionerne ser ud til efteråret. Eventmanager Mads Søbye Helbo er dog fortrøstningsfuld.

– Aflyses eller udsættes koncerten vil det naturligvis det blive muligt at få refunderet billetprisen, fortæller Mads Søbye Helbo.

I MAGION forventer man dog, at koncerten kan gennemføres som planlagt til november, men skulle myndighedernes restriktioner kræve en ændring af afviklingen fra stående til siddende, tror man på forståelse for, at billetterne ikke refunderes.