Mød vinderen af Årets Pædagogiske Samskaber 2019


For anden gang hylder vi de allerbedste samskabere. Alle kommunens borgere har kunnet indstille de personer, der har bidraget og vist et særligt engagement i at børn og unge er med til at skabe deres fremtid.

Priserne gik til tre vindere i kategorierne: Årets unge samskaber, Årets business samskaber og Årets pædagogiske samskaber.

Mød her Årets Pædagogiske Samskaber, håndboldtræneren Rikke Aarhus Wildenschild, der via sin passion for sport har udviklet et alternativt talentprogram for børn og unge, der vil blive bedre til deres sportsaktiviteter.

Hvad går projektet ud på?
Projektet involverer i høj grad deltagerne. I stedet for at gå ind med en holdning om, at træneren ved alt, så bliver børnene og de unge involveret i planlægningen af træningen. På den måde skaber træner og spiller noget sammen.  

Hvorfor er det fedt at arbejde med samskabelse?
Jeg mærker en langt større motivation og glæde hos børnene, fordi de har medansvar for deres udvikling. Ved at udvikle talenter på den her måde bliver det i øjenhøjde, og der dannes grobund for at skabe gode relationer tidligt i processen.

Læs hele interviewet med Rikke og de andre vindere her.