Motorik- og kampsportscenter på vej i MAGION


MAGION har længe haft planer om at udvide stedet med et motorik- og kampsportscenter. Og de planer kan nu realiseres takket være et tæt samarbejde med det lokale foreningsliv og støtte fra både Ole Kirk’s Fond og K.G. Fonden samt Billund Kommune.

Ifølge MAGION vil et motorik- og kampsportscenter give enestående muligheder for at styrke bl.a. gymnastik, motorik og kampsport i Billund Kommune. Det har fra MAGIONs spæde start været en del af ambitionerne om at skabe et moderne idrætskompleks som et fyrtårn i Billund Kommune.

– Et motorik- og kampsportscenter skal være innovativt og nytænkt, så det vil kunne komme mange brugere til gode. Vi forestiller os, at dagtilbud, skoler og andre institutioner vil kunne bruge centeret ligesom øvrige foreninger, landsdelshold og Talent Billund kan få stor gavn af nye faciliteter, lyder det fra centerleder i MAGION, Henrik Steen Andersen.

Også GGIF Gymnastik, Bokseklubben AK og Grindsted Taekwondo Klub forventes at tage rammerne i brug.

Motorik- og kampsportscenteret skal efter planerne placeres på MAGIONs sydside i forlængelse af MAGION Fitness. Det forventes at stå færdigt senest ved udgangen af næste år.