MPG-vinder til Billunds børnekulturdage


Vinderen af det danske melodigrandprix og deltager ved Eurovisionen, Anja Nissen, kan opleves ved årets Internationale Børnekulturdage i Billund, der løber af stabelen i slutningen af august.

Trods sine blot 21 år har Anja Nissen allerede opnået stor succes: i 2014 vandt hun den australske udgave af ‘The Voice’ og i år repræsenterede hun altså Danmark ved Eurovisionen som vinder af det danske melodigrandprix.

I slutningen af august kan hun altså opleves i Billund til Internationale Børnekulturdage, hvis fundament bygger på to ting:

– Dels den fælles vision om at gøre Billund til Børnenes Hovedstad – centrum for læring gennem leg. Og dels den internationale mangfoldighed, der er skabt via kommunens globalt orienterede arbejdspladser og som gør Billund med sine 7000 borgere fra mere end 40 forskellige nationer både befolknings- og kompetencemæssig unik, lyder det fra kommunens kulturkonsulent, Sune Rasmussen.

– Internationale Børnekulturdagene er vores måde at vise bare et lille udpluk af alle de muligheder, der er for at lære og være i Billund. Uanset om man er barn eller voksen, har boet her altid, er tilflytter eller gæst, siger Sune Rasmussen.