Nederlag til Billunds serie 2-mandskab

Arkivfoto

Det var en kamp Billund på forhånd havde forventet ville blive svær, men ingen havde vist set et 3-1 nederlag komme, da Billund i går på udebane mødte Ammitsbøl/Egtved.

Efter en målløs første halvleg, kom hjemmeholdet foran fem minutter efter pausen. Et kvarters tid senere øgede Ammitsbøl/Egtved til 2-0 på straffespark, og blot tre minutter senere igen cementerede hjemmeholdet sejren med scoringen til 3-0. Så kunne det blot pynte på resultatet, at Billunds Nicolai Petersen på oplæg af Malthe Terp fik nettet til 3-1 ni minutter før slutfløjt.

Nederlaget betyder, at Billund falder tilbage i serie 2-tabellen, hvor holdet nu er nummer seks ud af otte hold. Næste kamp er allerede torsdag aften ude mod Tørring/Ølholm.