Nervepirrende opgør i Lynghallen

Privatfoto

Nerverne sad helt udenpå tøjet, da Grindsteds damer i 3. division i håndbold i aftes tog imod Rækker Mølle – holdet som inden sæsonstart var spået til at vinde rækken. Dermed var der fra start lagt op til en spændende kamp, idet oprykkerne fra GGIF Håndbold lå side om side i tabellen med gårsdagens gæster.

Hjemmeholdet kom godt fra start og spillede lige med Rækker Mølle indtil tyve minutter inde i opgøret. Her fik gæsterne alt for mange chancer og kunne således gå til pause foran 10-12.

Spændingen var intakt lige fra begyndelsen af anden halvleg, hvor holdene skiftedes til at føre med et enkelt mål. Set med lokale briller formåede Grindsted heldigvis at lave nogle gode indspil og kampen sluttede med en Grindsted-sejr på 25-23.

– Det var en super kamp at vinde, da det bestemt var et godt og velspillende hold, vi mødte. Rækker Mølle er helt klart et af topholdene, fastslog træner Vibeke Dahlmann Andersen efter kampen.

Kampens suveræne topscorer blev Amanda Rosengreen Nielsen med hele 10 mål.

GGIF ligger nu nummer tre i 3. division forud for næste kamp som er på onsdag hjemme mod RSU-Ringkøbing.