Nu begynder opførelsen af de nye almene boliger i Filskov


Med de sidste godkendelser i hus, kan Grindsted Boligforening nu påbegynde opførelsen af de planlagte 13 nye almene boliger i Filskov.

Der er allerede stor interesse for de ny rækkehuse, men det kommer nu ikke som en overraskelse for boligforeningens formand Johannes N. Nielsen.

– Filskov er en levende og attraktiv landsby, hvor der i forvejen er flere tilflyttere end fraflyttere. Ikke mindst blandt børnefamilierne. Jeg tror, at det kan kædes sammen med den generelle udvikling i Filskov, gode lokale sports- og fritidsmuligheder samt beliggenheden, der er i fornuftig afstand af et meget stort antal arbejdspladser, siger Johannes N. Nielsen. Han håber og forventer, at de nye almene boliger vil være med til at styrke landsbyen yderligere.

De 13 boliger forventes at blive klar til udlejning omkring maj 2022. De opføres af den lokale entreprenør, Junge Byg A/S, som også har store forventninger til boligernes indflydelse på Filskovs udvikling.

– Vi har et rigtig godt sammenhold i Filskov og mange gode lokale løsninger med eksempelvis friskolen og plejehjemmet, som sikrer, at man kan blive her hele livet. Den blanding af dynamik og ro, man finder i Filskov, tror jeg, bliver endnu mere efterspurgt i fremtiden, så jeg er glad for, at jeg kan være med til at give endnu flere muligheden for at flytte til byen, siger indehaver af Junge byg A/S, Claus Junge.