Nu kan headspace komme ud til hele kommunen


Ungerådgivningen headspace Billund har fået en bil stillet til rådighed til sit frivillige arbejde. Den glade giver er Bilhuset Claus Lützhøft A/S, hvor indehaveren i flere år har haft et tæt samarbejde på flere områder med lederen af headspace Billund, Susanne Mathiesen:

– Jeg tog simpelthen ud til Claus og spurgte hvor mange gange jeg skulle kramme ham for at få en bil til headspace. Og så ringede han et par dage senere og sagde okay, griner Susanne Mathiesen.

Med gaven kan de frivillige kræfter i headspace komme ud til endnu flere unge mennesker, der har brug for hjælp:

– Det skal være nemt at mødes med os, så hvis de unge ikke har mulighed for at komme til os, skal vi kunne komme ud til dem. Og nu er det jo ikke den offentlige trafik, der spiller allermest her i kommunen, så en bil er kærkommen, siger Susanne Mathiesen. Den offentlige transport er dog ikke udelukket, for ifølge Susanne Mathiesen overvejes det at købe Rejsekort, som de unge, der har brug for rådgivning, kan benytte sig af.

Den fine nye headspace-bil er en Nissan Leaf, der kører på el, og Claus Lüzthøft har også betalt både forsikring og vægtafgift på bilen.