Nu kører testbilen til Grindsted i de kommende dage


Region Syddanmarks testbil vil fortsat være at finde i Billund Kommune i løbet af de næste dage, så man nemmere kan blive testet for COVID-19. Denne gang vil testbilen holde i Grindsted torsdag, lørdag og søndag.

Formålet med testbilen er blandt andet, at man kan blive testet, hvis man f.eks. har været et sted, hvor der har været risiko for smitte, eller hvis man er blevet bedt om at fremvise en negativ test, inden man kan komme tilbage på arbejde eller børn kan komme tilbage i skole.

Testbilen vil alle tre dage være at finde på Tårnvej 32, Grindsted, i tidsrummet klokken 9.30 til 16.30.

Det er uden tidsbestilling, så alle kan møde op. Da der kan opstå kø, anbefales det eventuelt at tage noget med at sidde på.

Fakta om testbilen:

Husk, at du ved besøg hos testbilen:

  • skal bære mundbind.
  • skal medbringe dit gule sundhedskort eller andet billede-ID (pas, kørekort eller legitimationskort).
  • skal udvise tålmodighed, da ventetid kan forekomme. Som et godt alternativ kan du også vælge at bestille en testtid i et af testcentrene på www.coronaprover.dk.
  • godt kan få testet dine børn, hvis de fyldt 5 år. Børnene skal dog selv være indforstået med det, og stritter de imod, kan I opleve at blive henvist til et testcenter i stedet.

Podningsassistenterne har naturligvis brug for en velfortjent frokostpause, og derfor skal du som udgangspunkt forvente forlænget ventetid eller pause i podningen cirka mellem kl. 11.30 og 12.10.