Nye skilte på Billunds Playline


Billund kommune er gået i gang med at sætte de nye skilte på til Playline gennem Billund.

Således vil der over den kommende uge skyde 14 klynger ’Mikado-skilte’ op langs Playline, som for alvor afspejler rutens visuelle identitet og forvisser brugerne om, at de er på rette – men ikke nødvendigvis korteste – vej.

I udarbejdelsen af Playlines visuelle identitet, som de nye skilte spiller en vigtig rolle i levendegørelsen af, har flere forskellige behov skulle gå op i en højere enhed:

– Som borger i Billund har langt de fleste adskillige gange bevæget sig på hele eller dele af Playline. Nogle har været velvidende om at de befandt sig på Playline, mens andre ikke har kendt til rutens eksistens. Det skal skiltene gerne ændre på. For ud over at afspejle Playlines grafiske genkendelighed og adskille sig fra både trafikal og traditionel skiltning, så skal klyngerne af sorte, kvadratiske stålrør med deres orange topstykke og destinationsfarver gerne medvirke til at skabe en forståelse af, at Playline er en sammenhængende rute – et loop – i Billund, siger Billund Kommunes projektleder på Playline, Mette Vagner Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Senest onsdag næste uge er det sidste Playline-skilt sat i jorden. For her inviterer Billund Kommune nemlig til skattejagt på Playline, så flere kan blive bekendt med rutens forløb og visuelle identitet.

– Jeg glæder mig helt vildt til det foreløbigt sidste Playline-skilt og alle de mindre forbindende retningsmarkører snart er sat op. Så vil vi nemlig rigtig gerne invitere Billunds borgere og alle andre interesserede ud på ”jagt” efter de nye skilte ved at deltage i en skattejagt langs Playline. Gætter man det hemmelige kodeord, er der mulighed for at bliver en ægte ’Playliner’ og vinde flotte præmier til brug hos byens butikker og attraktioner. Og med den nuværende situation kommer det hele naturligvis til at foregå på forsvarlig vis, siger Mette Vagner Rasmussen.

Skattejagten finder sted fra onsdag den 20. maj til og med søndag den 28. juni. Alle interesserede kan hente et skattekort samt en -sæk med hjælperedskaber i form af Gigantsynopsen, Målinatoren og Gengivelsesøjet hos flere af Billunds specialbutikker og du kan læse mere om aktiviteten på www.billund.dk/playline