Orkester for alle i uge 8


Har du et instrument, du kan spille på, så vil Billund Ungdoms- og Kulturskole meget gerne have du kigger forbi fra uge 8 og frem. Her slår skolens underholdningsorkester nemlig dørene op for alle, der har lyst til at spille god musik i godt selskab.

– Ideen er, at alle, der kan have lyst til at være med, mødes til Underholdningsorkesterets ugentlige prøve for at øve sammen hen imod en koncert, som løber af stablen fredag 1. april i forbindelse med Kulturnatten i Grindsted, siger musiklærer i Kulturskolen, John Kristensen, der dirigerer orkestret.

Ifølge ham er det helt ligegyldigt om man har tilknytning til skolen:

– Der kræves ikke meget af den enkelte, så selvom man ikke har spillet på sit instrument i mange år, kan man sagtens være med. Det er fællesskabet, der gør musikken stærk, siger John Kristensen.

Orkesteret spiller alt fra tidens største pophits til følelsesladet filmmusik – og kan rumme alle i aldre. Derfor opfordres også voksne til at komme med.

– Uanset om du er begynder eller øvet, spiller klarinet, fløjte, violin, trompet eller måske et helt andet instrument, er du altid velkommen til at spille med i dette fantastiske orkester, lyder det fra dirigenten.

Ved at klikke her kan du læse mere om projektet og hvordan du melder dig til.