På tværs af madkulturer


Billund Kommunes Museer inviterer lokale og internationale borgere i Billund Kommune til en aften, hvor alle kan få udvidet deres smagshorisont. Arrangementet foregår på Museumscenter Karensminde d. 1. juni, kl. 18-21.

Billund Kommune er et multikulturelt samfund med nationaliteter fra hele verden. Museet vil gerne anerkende dette, ved at være vært ved en aften hvor vi besøger vi forskellige dele af verden ved at lave mad til og med hinanden og derved lærer om kulturen og historien i andre lande.

– Billund er en kommune, som tiltrækker meget arbejdskraft internationalt, og vores internationale borgere er derfor en del af kommunens kulturhistorie. Som en institution, hvis hovedfokus er formidling af kulturhistorie, ser museet frem til en god snak med de internationale borgere om deres syn på det danske samfund og på det at bo i Billund Kommune. På den måde kan vi gøre hinanden klogere på vores fælles kulturhistorie her i kommunen, siger Ole Bisbjerg, leder af museer, biblioteker og borgerservice i Billund Kommune.

I samarbejde med Karensmindes Venner, vil museet bidrage med gamle danske retter, og tanken er, at deltagerne hver især medbringer en ret til ca. 5-7 personer, så der kan laves en buffet med mad fra hele verden.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig. Man tilmelder sig ved at sende en e-mail til museet@billund.dk senest d. 15. maj. Arrangementet er gratis, hvis man medbringer en ret. Børn er naturligvis velkomne.